Bestellen

Stampin' Up! producten worden niet in de winkel verkocht. Het is alleen mogelijk de producten via demonstratrices in Nederland te kopen. Heb je een artikel gezien in de catalogus dat je graag zou willen aanschaffen dan kun je dat via mij bestellen.

Ik hou geen voorraad aan, dus een artikel moet eerst bij Stampin' Up! besteld worden. Dat kan op twee manieren. 

Je stuurt me via de mail een bestellijstje en ik zorg ervoor dat de bestelling direct naar je huisadres wordt verzonden met UPS. De verzendkosten bedragen dan € 5,95. Na ontvangst van je betaling plaats ik de bestelling.

Je kunt ook meeliften met een verzamelbestelling. In dat geval kan je de bestelling bij mij thuis afhalen of ik stuur je bestelling naar je door. Dan komen de verzendkosten naar jouw adres voor jouw rekening. Dit is maximaal €5,95 voor pakketpost, maar bij een kleinere bestelling die door de brievenbus past (let op met kwetsbare artikelen) kan deze oplossing financieel aantrekkelijker zijn. Ook hier plaats ik je bestelling pas na ontvangst van je betaling.
 
Als je een bestelling plaatst boven een bepaald bedrag dan kom je in aanmerking voor een gastvrouwkrediet. Onderstaand zie je de bedragen.


Enthousiast geworden over de producten en wil je een artikel bestellen of misschien heb je wel een lijstje; je kunt dit mailen naar vooisofstamping@caiway.net, graag bestelnummers en artikelnaam vermelden. Catalogi vind je onder het kopje catalogi.Geen opmerkingen:

Een reactie posten